Tas Femke Halsema gestolen

De tas van Femke Halsema is gisteravond gestolen. De ex-politica zette dit op twitter. “Lof voor de A’damse politie! Vanavond tas geroofd door een brommercrimineel: opgepakt met mijn bankpas op zak. Verder alles weg (ook tel.)”

Buurtregisseur Jack Druppers van wijkteam Linnaeusstraat reageerde daarop dat de medewerkers van Stadstoezicht ook een bedankje verdienden. “Met ook dank aan HTV surveillanten van Stadstoezicht die dader zag en herkende, zodat wij konden handelen. Hulde!” De tasjesdief is opgepakt, maar behalve een bankpas was alles verdwenen.

Daarna was het tijd voor een grapje. Halsema had kort daarvoor een boek gekocht van Danielle Hermans. Ze koopt wel een nieuwe: “Het was ‘m vast te doen om het vers gesigneerde exemplaar van #manvanmanhattan van @daniellehermans. Ik wil een nieuwe!”

COPYRIGHT © 2012 REFLEX FM - THE REAL URBAN STATION
Website statistieken